Over ons

Hallo!

Wij zijn de Katholieke Landelijke Jeugd van Kluizen en bestaan ondertussen al 92 jaar. Wij zijn een jeugdvereniging voor alle jongeren van 9 jaar tot je je niet jong meer voelt. We zijn gevestigd naast de Basisschool De Kleine Prins in ons sprachtig lokaal langsheen de Noordlaan te Kluizen.

Onze leden zijn onderverdeeld in 4 groepen, zo hebben we -12, -16, +16 en +18. Voor onze -12 en -16 leden is er meestal op zondag activiteit van 14u - 17u. De +16 leden verwelkomen we op vrijdagavond van 19u30 - 22u30. Voor onze +18 leden voorzien we elke maand een activiteit, ze mogen uiteraard ook naar de +16 activiteiten komen. Binnenkort ontvangen wij ook graag een nieuwe leeftijdsgroep namelijk de -9. Zij zullen activiteiten aangeboden krijgen op zondag van 14u - 17u.

Het hoogtepunt van een KLJ werkjaar is natuurlijk ons jaarlijks KLJ kamp. Dit valt elk jaar van 1 t.e.m. 10 augustus. Naast ons kamp wordt onze zomer ook goed gevuld door de KLJ sportfeesten. We laten ons elke zondag weer van onze beste kant zien en staan te stralen op het veld. Drie avonden in de week oefenen we danspasjes en zwaaien we met onze vendels en wimpels om hier en daar een prijs mee naar huis te nemen.  

We hebben ook onze "open activiteiten". Zo organiseren wij jaarlijks tijdens het laatste weekend van juni Kluizen kermis. Een weekend vol spel, amusement en feest met als kers op de taart onze Openluchtfuif. Eind oktober verwelkomen wij jullie ook jaar na jaar graag op ons mosselfeest.

Begint het in je buik toch al een beetje te kriebelen om ook naar KLJ Kluizen te komen? Kom gerust vrijblijvend een activiteit proberen!